Dorost vyhrál důležitý zápas v Hodoníně

SHK Hodonín – HC SPARTAK Uherský Brod  3:5  (1:0, 0:3, 2:2)

Branky a asistence:
22‘  Bouček  (Flora)
31‘  Flora  (Zalubil)
32‘  Kužílek  (Šmíd)
41‘  Zalubil  (Flora)
59‘  Zalubil

HC SPARTAK Uherský Brod:
Peterka (Vystrčil) – Buráň, Hrabec – Pospíšil, Kužílek – Michalec, Macharáček – Bouček, Zalubil, Flora – Šmíd, Hendrych, Rusler – Vranec, Šašinka, Pochylý – Fuga, Kočica, Kubiš.
Trenér: Uhříček, Vaněk

Hlas trenéra:
Poslední výsledky našeho dnešního soupeře z Hodonína a zejména jeho výhra s Technikou Brno, budily respekt. Víme, že pokud chceme pomýšlet na účast v elitní nástavbové skupině, je pro nás každý zápas důležitý.
V první třetině se hrál vyrovnaný hokej na obou stranách. Bohužel po nedůrazně vyřešené situaci před naším brankářem, padl úvodní gól utkání do naší sítě a tak jsme po první siréně prohrávali 0:1.
Ve druhé části kluci zjednodušili hru, přidali jsme na bruslení a častěji jsme stříleli. Dosavadní obraz zápasu se rázně změnil, stali jsme se lepším mužstvem, zaslouženě jsme ovládli hru a otočili jsme výsledek na 3:1 v náš prospěch.
Třetí třetinu jsme odstartovali rychlou brankou a odskočili jsme už na 4:1. Soupeř reagoval oddechovým časem, redukcí sestavy a rozhodčí lehce naklonil své rozhodování ve prospěch domácích. Následovaly tři oslabení v řadě a v 53. min jsme vedli už jen 4:3.
Posledních sedm minut jsme za pomoci dobrého výkonu celého mužstva a především brankáře Pavla Peterky zvládli.
Při závěrečné hodonínské power – play, upravil na  konečných 5:3 Kuba Zalubil. Korunoval tak svůj velmi dobrý výkon a současně dobrý výkon celého mužstva.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
error

Staň se naším fanouškem i na sociálních sítích!